Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach

Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach

Dubai, Emiratele Arabe
JBR WALK JUMEIRAH BEACH, DUBAI, AE

Proprietatea Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach, Dubai este bine situată intre Dubai Marina și The Walk din Jumeirah Beach Residence și oferă unități de cazare moderne, cu vedere la centrul comercial. Oaspeții beneficiază de sală de sport, piscină in aer liber și WiFi gratuit in cameră. Hotelul se află la mică distanță de mers pe jos de un supermarket deschis non-stop, cu serviciul de livrări.

Unitățile de cazare de lux ale hotelului au fereastră mare, din podea pană in tavan. Fiecare suită include living mare, cu zonă de luat masa și TV cu ecran plat. Bucătăria oferă ustensile de bucătărie, cuptor și cuptor cu microunde.

Fogueira Restaurant & Lounge servește o selecție de mancăruri din 15 feluri de carne și are shisha lounge, cu vedere superbă la Palm Jumeirah și Dubai Marina. La restaurantul și barul premiat Speakeasy puteți să savurați gustări și o gamă de băuturi.

Delta Hotels by Marriott Jumeirah Beach, Dubai se află la 10 minute de mers cu mașina de Mall of the Emirates. Aeroportul Internațional Dubai este la 30 de minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Hotel facilities

  • Internet
  • Piscina

arată mai mult

Informațiile si fotografiile acestei unități de cazare au caracter strict informativ, fiind preluate automat de sistemul de rezervare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment. Rezervați acum pentru a vă securiza prețul obținut.