Dubrovnik Luxury Residence - L'Orangerie

Dubrovnik Luxury Residence - L'Orangerie

Dubrovnik, Croatia
Masarykov put 3, Dubrovnik
La hotelul de apartamente
Poți petrece o seară într-o atmosferă plăcută la bar. E momentul să te bucuri de o masă bună! Oprește-te la restaurant. Cafeneaua de la Bea o ceașcă de cafea la cafenea, cine știe, poate va fi cea mai bună din oraș. Wi-Fi gratuit disponibil în zonă. Cere mai multe informații la check-in.
Special pentru turiștii care călătoresc cu mașina, este disponibilă o parcare. Servicii de înfrumusețare și sănătate: un salon de masaj și un medic. Amatorilor de sport le va plăcea un centru fitness, o sală de sport, o zonă dotată cu masă de tenis, un spațiu pentru yoga și un club de scufundări. Vei găsi următoarele servicii pentru divertisment la fața locului: un cazinou și un spațiu pentru picnic.
Pentru întâlnirile de afaceri este la dispoziție un centru de afaceri. Pentru a rezerva o excursie, cere informații la ghișeul de asistență pentru excursii de la hotelul de apartamente. Adu-ți cu tine animalul de companie. Animalele de companie sunt acceptate. Pentru a avea libertate de mișcare în oraș, hotelul de apartamente îți oferă un serviciu de transfer.
Accesibilitate: este prezent un ascensor/lift. Sunt disponibile și alte servicii pentru oaspeții de lahotelul de apartamente. De exemplu, o spălătorie, un ATM, check-in și check-out privat, călcătorie, închirieri de mașini, o cutie de valori și un asistent concierge. Personalul de la hotelul de apartamente vorbește engleză, spaniolă, italiană, germană, japoneză și coreeană.
Dotări în cameră
În cameră vei găsi un duș și a TV. Te rugăm să reții că este posibil ca serviciile enumerate să nu fie disponibile în toate camerele.
Mese
Găsești informații despre tipul de masă inclus în preț în detaliile referitoare la tarif.
Copii și informații despre paturi suplimentare
Tarif pentru pat suplimentar: 15.00 EUR pe noapte.
Numărul de paturi suplimentare depinde de categoria camerei. Consultă informațiile referitoare la mărimea camerei alese.
Check-in: 14:00:00
Check-out: 11:00:00vezi mai multe

Informațiile si fotografiile acestei unități de cazare au caracter strict informativ, fiind preluate automat de sistemul de rezervare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment. Rezervați acum pentru a vă securiza prețul obținut.