CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY

CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY

Makadi Bay, Egipt
P O Box 6 Safaga Road Hurghada Red Sea Egypt
Waterfront/beach arată pe hartă
de la
EUR13420EUR
2 adulti
La stațiune
Poți petrece o seară într-o atmosferă plăcută la bar. E momentul să te bucuri de o masă bună! Oprește-te la restaurant. Cafeneaua de la Dacă nu poți trăi fără cafea, treci pe la cafenea. Vrei să fii mereu online? Ai la dispoziție rețea Wi-Fi.
Servicii de înfrumusețare și sănătate: un salon de masaj, o saună și un centru spa. Oaspeții cărora le place să facă sport se vor putea bucura de un centru fitness, o sală de sport și un club de scufundări. Pregătește-te pentru o vacanță distractivă și captivantă! Iată ce vei găsi la fața locului: divertisment. Aici te poți delecta cu proceduri acvatice, deoarece vei avea la dispoziție o piscină în aer liber.
Pentru întâlnirile de afaceri este la dispoziție un centru de afaceri. Copiii vor fi fericiți, este disponibilă o cameră de joacă pentru ei. Servicii suplimentare pe care stațiunea le oferă oaspeților: curățătorie, un ATM și check-in și check-out privat. Personalul de la stațiune va fi încântat să îți vorbească în engleză.
Dotări în cameră
În cameră ai la dispoziție a TV și un mini-bar. Te rugăm să reții că este posibil ca serviciile enumerate să nu fie disponibile în toate camerele.
Mese
Găsești informații despre tipul de masă inclus în preț în detaliile referitoare la tarif.
Mesele pot avea restricții în timpul Ramadanului
Condiții speciale de sejur
Early check-in and/or late check-out is available for an additional fee. Cost: 35.00 USD.
Couples checking into the same room must present a valid marriage certificate upon check-in. Otherwise, the property may reject the booking or request that a second room be booked.
Check-in: 14:00:00
Check-out: 12:00:00vezi mai multe

Informațiile si fotografiile acestei unități de cazare au caracter strict informativ, fiind preluate automat de sistemul de rezervare.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment. Rezervați acum pentru a vă securiza prețul obținut.