Hotel title Hotel subtitle
Destinație
Viziteaza muzeele din Amsterdam

Viziteaza muzeele din Amsterdam

Amsterdam numara peste 50 de muzee de renume mondial printre care cele mai cunoscute sunt Rijksmuseum, Van Gogh Museum si Anne Frank Museum.
Plimba-te pe canale

Plimba-te pe canale

Amsterdamul este recunoscut pentru numeroasele sale canale. Centrul orașului este practic o rețea de canale, de-a lungul căreia vei găsi cladirile emblematice ale Amsterdamului.
Distreaza-te in Red Light District

Distreaza-te in Red Light District

Districtul Redlight sau „De Wallen” din olandeză găzduiește una dintre cele mai vechi profesii din lume. Plimbați-vă si admirati vitrinele sau opriti-va la cel mai cunoscut coffee-shop olandez - "The Bulldog".
width: 100%, height:1px
City Break Amsterdam - plecari din Bucuresti

Rezerva-ti city-break-ul ca un profesionist, la cel mai bun tarif!

Urmareste sfaturile Ego Travel pentru un super City-Break la Amsterdam si gaseste cele mai bune combinatii de zbor si cazare pentru tine si grupul tau de calatorie! Trabuie sa stii ca aceasta destinatie este cautata de milioane de turisti din toata lumea, asa ca pentru a beneficia de oferte convenabile, este cel mai bine sa iti rezervi calatoria cu cat mai mult timp inainte. Pentru asta, Ego Travel vine in ajutorul tau cu o gramada de variante de cazare pe care le poti rezerva fara a fi nevoie sa achiti acum! Plata o poti face  cu doar cateva zile inainte de inceperea calatoriei! 

 

Pasul 1 - alege zborul direct potrivit pentru calatoria ta !

Iata care sunt cursele regulate directe din Bucuresti catre destinatia ta, Amsterdam! Pentru a putea rezerva City-Break-ul perfect, este esential sa afli care sunt zilele si orele la care poti zbora direct

Plecare din Bucuresti

(orar de iarna)

In zilele de Joi, Vineri, Sambata, Duminica, Luni, Miercuri:

✈ KLM     | 06:00  Amsterdam AMS
✈ TAROM | 08:40  Amsterdam AMS
✈ KLM     | 13:55  Amsterdam AMS
✈ TAROM | 16:55  Amsterdam AMS

In zilele de Marti:

✈ KLM     | 06:00  Amsterdam AMS
✈ TAROM | 08:40  Amsterdam AMS
✈ KLM     | 13:55  Amsterdam AMS

* orar de iarna, valabil pentru calatorii in perioada noiembrie 2019 - martie 2020

Retur din Amsterdam

(orar de iarna)

In zilele de Joi, Vineri, Sambata, Duminica, Luni, Miercuri:

✈ KLM     | 09:25  Bucuresti OTP 
✈ TAROM | 11:40  Bucuresti OTP 
✈ TAROM 20:00  Bucuresti OTP 
✈  KLM     20:45  Bucuresti OTP  

In zilele de Marti:

✈ KLM     | 09:25  Bucuresti OTP  
✈ TAROM | 11:40  Bucuresti OTP 
✈ TAROM | 20:00  Bucuresti OTP  

Acum ca sti zilele si orele cand poti zbura direct catre destinatia ta, poti sa stabilesti intervalul preferat si sa folosesti motorul inteligent de cautare live pentru a vedea disponibilitatea si tarifele actualizate

De asemenea, poti merge mai jos, catre Pasul 2 pentru a alege dintre recomandarile de cazare facute de expertii nostri, pentru super pachete City-Break !

width: 100%, height:1px

Alege dintre hotelurile noastre recomandate si rezerva !

E timpul sa calatoresti inteligent cu EgoTravel! Alege dintre unitatile noastre recomandate si nu doar ca vei obtine cel mai bun tarif, dar vei sti si ca hotelul ales este unul clasificat, cu recenzii bune si amplasat, de cele mai multe ori, chiar in centrul orasului! Nu uita ca secretul unei escapade de week-end reusite este sa te afli in mijlocul actiunii!

Test ttl

test stl

gvqewrbetbqettnbqnb