City Break de ziua ta!
Alege-ti zodia si vezi sugestiile noastre pentru vacanta de ziua ta!
de la 99
Calatoresc de ziua mea!

Rasfata-te de ziua ta cu o escapada in cele mai tari orase din Europa!

Dupa un an in care ai muncit din rasputeri, este cu siguranta momentul sa iti acorzi cateva zile de relaxare si detasare de rutina cotidiana! Ego Travel lanseaza programul "City Break de ziua mea!" prin care poti calatori cu avionul intr-o destinatie din Europa la cele mai bune tarife garantate, incepand de la doar 99 eur / persoana! 

Poti alege dintre sugestiile profesionistilor nostri publicate pe site sau ne poti pune la dispozitie perioada ce include si ziua ta de nastere, iar noi iti vom propune variantele personalizate disponibile. 

"City Break de ziua mea!" poate deveni foarte usor "City Break de ziua ta!", daca alegi sa faci un cadou inedit dar cu siguranta potrivit celor dragi si sa petreci alaturi de ei, vizitand cele mai frumoase locuri de pe continent. 

Echipa noastra de consilieri specializati in vacante City Break te va ajuta sa alegi optiunea perfecta de calatorie, ce se incadreaza in perioada dorita si bugetul alocat.

Inca ceva, poti face o pre-rezervare fara a achita pana ce grupul tau de calatorie este comlpet alcatuit, timp in care noi iti vom garanta tariful si disponibilitatea oferta transmise initial! Apoi poti achita serviciile in rate, asa cum stabilim impreuna la momentul rezervarii ferme. Perioada de rezervare fara costuri difera in functie de destinatie, hotel si compania aeriana, asa ca aceasta iti va fi transmisa la momentul ofertarii. 

👇👇 Alege-ti zodia aici 👇👇

20px
×
City Break de ziua mea!

Completeaza aici data ta de nastere sau perioada preferata impreuna cu datele de contact, iar noi iti vom propune cele mai bune oferte de ziua ta !!!