Hotel title Hotel subtitle
Destinație
Toate zborururile directe !

Toate zborururile directe !

EgoTravel este singura agentie care iti pune la dispozitie o lista actualizata cu toate zborurile directe programate din orasul tau, catre destinatia aleasa !
Hoteluri perfecte !

Hoteluri perfecte !

EgoTravel iti ofera posibilitatea de a alege dintre hoteluri selectionate de expertii nostri tinand cont de calitatea serviciilor, amplasare dar si de recenziile turistilor!
Plata in rate !

Plata in rate !

Majoritatea ofertelor permit rezervarea serviciilor fara a le achita integral! Acesta este un avantaj in special in cazul calatoriilor rezervate din timp.
Asistenta completa !

Asistenta completa !

Beneficiezi gratuit de consiliere si asistenta gratuita pentru modificari ale rezervarilor, efectuarea check-in-ului on-line, adaugarea de servicii suplimentare sau anulare.
width: 100%, height:1px
City Break Malta - plecari din Bucuresti

Rezerva-ti city-break-ul ca un profesionist, la cel mai bun tarif!

💡 Iata care sunt cursele regulate directe din Bucuresti catre destinatia ta, Malta. Pentru a putea rezerva City-Break-ul perfect, este esential sa afli care sunt zilele si orele la care poti zbora direct

Plecare din Bucuresti

(orar de iarna)

In zilele de Miercuri
✈ Wizz Air | 12:05  Valletta MLA 13:35

In zilele de Duminica:
✈ Wizz Air | 19:35  Paris BVA 21:05

* orar de iarna, valabil pentru calatorii in perioada noiembrie 2019 - martie 2020

Retur din Malta (Valletta)

(orar de iarna)

In zilele de Miercuri
✈ Wizz Air | 14:10  Bucuresti OTP 17:30

In zilele de Duminica:
✈ Wizz Air | 21:35  Iasi IAS 00:55

 

Acum ca sti zilele si orele cand poti zbura direct catre destinatia ta, poti sa stabilesti intervalul preferat si sa folosesti motorul inteligent de cautare live pentru a vedea disponibilitatea si tarifele actualizate

De asemenea, poti merge mai jos, catre Pasul 2 pentru a alege dintre recomandarile de cazare facute de expertii nostri, pentru super pachete city-break !

width: 100%, height:1px

Alege dintre hotelurile noastre recomandate si rezerva !

E timpul sa calatoresti inteligent cu EgoTravel! Alege dintre unitatile noastre recomandate si nu doar ca vei obtine cel mai bun tarif, dar vei sti si ca hotelul ales este unul clasificat, cu recenzii bune si amplasat, de cele mai multe ori, chiar in centrul orasului! Nu uita ca secretul unei escapade de week-end reusite este sa te afli in mijlocul actiunii!